Verzendkosten & Levertijden

FLINK streeft ernaar uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na bevestiging van de order te verzenden. Wij werken met de meeste bestellingen met PostNL. PostNL levert in de meeste gevallen binnen een werkdag. Bij het bestellen van meer dan één product, met verschillende levertijden, wordt uw bestelling geleverd wanneer de gehele bestelling is voltooid. Gedeeltelijke levering is mogelijk op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FLINK op telefoonnummer +31 (0) 642 08 20 23 of stuur een e-mail naar renee@flinknetherlands.com.

VERZENDKOSTEN

NEDERLAND

Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis

INTERNATIONAAL

Verzendkosten zijn €10,-.

 

RETOUR

Voor wijzigingen na de afronding van uw bestelling kunt u contact opnemen met FLINK op +31 (0) 642 08 20 23 of stuur een e-mail naar renee@flinknetherland.com. Indien mogelijk zullen wij uw bestelling aanpassen.

U kunt de producten retourneren binnen twee weken na aankoop. Stuur dan een verzoek naar renee@flinknetherlands.com, met vermelding van het artikel. Om een product terug te sturen, dien je het ongebruikt en onbeschadigd te retourneren in de originele verpakking. Stuur ook de aankoopbon retour. Dan krijg je binnen een week je geld terug. Producten in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden.