News

Proud of this really cool Eastpak Core Ambassadors project August 21 2015


      

Een prachtig FLINK kussen winnen? Ga dan naar de blog van April & May en maak kans! http://blog.aprilandmay.com/2015/03/give-away-no-03-flink/ March 20 2015


FLINK logeert bij Hotel DROOG February 11 2015


FLINK-kussen op de voorpagina van Vtwonen! October 28 2014


Artikel over nieuwe collectie van FLINK bij Stylecowboys.nl August 23 2014


Zomereditie vtwonen magazine met prachtig FLINK kussen July 28 2014

Nu in de zomereditie van vtwonen, een prachtig FLINK kussen van de nieuwe collectie!

FLINK in JAN Magazine February 05 2014


FLINK bij vtwonen.nl September 30 2013


Interview met FLINK voor Inspiratie-interieur.nl! September 27 2013

 

  

  

         


Super leuke blogpost van Boulevardb.nl over FLINK September 26 2013


FLINK@Hutspot September 24 2013

Ik ben blij om aan te kondigen dat FLINK per 1 oktober ook te verkrijgen zal zijn bij de concept store Hutspot, van Woustraat in Amsterdam. Wil je je met een heerlijke FLINK shawl of hoofdband wapenen tegen het gure herfstweer, loop dan even bij Hutspot naar binnen. Per 1 december opent Hutspot zijn deuren op de Rozengracht. Hier zullen dan ook de zachte, warme plaids en kussens van FLINK een bijzondere plek krijgen.


FLINK@Mobilia Woonstudio September 21 2013

Goed nieuws! Mobilia Woonstudio in de Utrechtsestraat heeft de kussens en plaids van FLINK opgenomen in hun prachtige collectie van design accessoires. Tijdens het Elle Inside Design weekend (27 t/m 29 sept) ligt FLINK al in de winkel. Elle Inside Design is het leukste designevenement van Nederland. Drie dagen lang laten jonge talenten en gevestigde designers zien wat ze in huis hebben. Een inspirerende route langs alle bekende design hotspots. Nog een reden om een bezoekje te brengen aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.


FLINK heeft IDEAL September 19 2013

Even een mini-post: er kan nu ook betaald worden met IDEAL in de webshop! 

Hartelijke groet,

FLINK


Hoezo nog geen IDEAL? September 04 2013

We zijn flink aan de slag geweest met het implementeren van IDEAL in de webshop, en over 2 weken wordt IDEAL actief. Op dit moment kan je met PayPal betalen en mocht je nog geen PayPal account hebben, dan kan je ook met alle andere credit cards afrekenen. Daarnaast is er nog een optie om via een normale on-line bankoverschrijving producten te bestellen. Zodra de bestelling is doorgekomen, stuur ik deze zo snel mogelijk naar je op.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groeten,

FLINK


FLINK Live August 25 2013

FLINK is live!

Vandaag is de FLINK webshop live gegaan. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Je bent van harte welkom om de eerste FLINK collectie te bekijken. Alle producten zijn met liefde en vakmanschap gemaakt. FLINK accessoires zijn superfijn en heerlijk zacht. De kussens, plaids geven een warm accent aan je interieur en de shawls en omslagdoeken houden je comfortabel warm. Op dit moment kan je met PayPal (alle credit cards) en een normale on-line bankoverschrijving producten kopen in de webshop. In de komende periode zullen we overige betaalmethoden toevoegen. Als je vragen hebt over FLINK en / of een specifiek product, neem dan gerust contact met mij op. Hartelijke groeten FLINK.